Idéen blir til

Et nytt familiemedlem bringer med seg mye glede, spenthet, men også usikkerhet rundt den nye livssituasjonen. Mye skal kjøpes inn, men hva trenger egentlig babyen?

På et barselstreff i vinter klagde Herdiis over hvor mye tid hun hadde brukt på å søke seg frem til tester og anbefalinger. «Jeg kunne så ønske det fantes et sted hvor alt av utstyr var samlet og med info som gjorde det lett å velge.». «La oss starte det», var svaret hun fikk. Og så var vi i gang.

Vi skal gjøre valgene dine enklere

Babytesterne.no er en etterlengtet hjemmeside for alle nybakte foreldre med barn fra 0 -1 år. Siden gir deg anmeldelser av det viktigste babyutstyret. Skrevet av foreldre for foreldre. Det er enkelt og raskt å finne produktene som er best likt og å skrive egne anmeldelser.

Babytesterne har også en blogg hvor du finner mer omfattende info og tips skreddersydd til deg og din lille superhelt. Har du tips til andre foreldre som du ønsker å dele? Skriv inn til oss – kanskje blir det du som skriver det neste gjesteinnlegget på bloggen.

Hvem er vi?

Babytesterne.no er laget av Mira og Herdiis. Vi er to jenter i 30-årene fra Oslo, med tilsammen 3 barn og 15 års erfaring med markedsføring, salg og kommunikasjon. Tilfeldigvis har vi ikke bare vært veldig mye sammen på fritiden men også jobbet sammen flere steder. Det var derfor ingen tvil om at et felles prosjekt var noe vi ville sette i gang med. Barselpermisjonen har blitt brukt flittig til å snakke om babyutstyr, planer, strategier og markedsføring mens vi har matet, rugget, vippet, trillet og båret. Og om vi har kost oss. Det er kjempe gøy at vi i løpet av permisjonen har skapt en felles liten «baby» som skal vokse å bli stor.

Vi håper du får glede av siden og at den kan hjelpe deg på vei gjennom jungelen av babyutstyr.

Hilsen Mira og Herdiis

Herdiis Wiborg Karlsen
Co-founder og daglig leder

Herdiis er utdannet siviløkonom med hovedfag i markedsføring. Hun har jobbet med markedsføring i mange år, i både L’Oréal og Orkla.

 

 

 

Mira Kahn
CO-FOUNDER

Mira er utdannet innen markedsføring og kommunikasjon og har bred erfaring fra markedsføring i COOP, NetCom, L’Oréal og Morgenlevering.