Hva trenger dere egentlig når dere får barn?

Magen vokser og vokser og termindatoen nærmer seg med stormskritt. Tiden er inne for å kjøpe inn det dere trenger av babyutstyr. Men hva trenger dere egentlig?

Det er en jungel der ute, en jungel av babyutstyr. Noen ting er helt essensielt når du får barn, mens andre ting er rett og slett helt unødvendig. Men hvordan sikre at du kjøper inn det du faktisk trenger? For å gjøre det lettere å ta gode valg har vi laget en utstyrsguide til deg. Guiden skiller mellom hva vi anser som viktigst og hva som kan være fint å ha, men ingen nødvendighet. Vi håper det vil gjøre det enklere å ta gode valg når du skal kjøpe babyutstyr.

Babyutstyrsguiden finner du HER.

Fyll inn e-postadressen din HER så får du Babytesternes utstyrsguide rett i mail-boksen så du kan printe den ut og ta den med deg på shopping.

Anmeldelser av babyutstyr

Ok, så trenger du vogn, men hvilken skal du velge? På Babytesterne.no finner du anmeldelser av det viktigste babyutstyret. Skrevet av foreldre for foreldre. Det er enkelt og raskt å finne produktene som er best likt. Klikk deg inn HER for å lese anmeldelser.

Best i test

I tillegg finner du mange tester på bloggen vår. Vi har nemlig gjennomført flere tester av babyutstyr for VG Familieklubben. Vi tester da flere merker i samme kategori for å kåre den som er best. Du finner alle testene våre HER.

Lykke til i jakten!

Hilsen oss

Legg igjen en kommentar