Mine favoritter, hilsen Anne Rimmen <3

Vi har spurt Anne Rimmen hva som er hennes soleklare favoritter når det kommer til babyutstyr. Var det noe hun ikke kunne klart seg uten?

Oh yes! Anne Rimmen har tre soleklare favoritter som har gjort hverdagen litt enklere.

Først ut er den mye omtalte Bbhugme. Den er formet som en tykk, myk pølse som brukes som en helkroppspute under graviditeten. Puten gir god støtte for de viktigste områdene – magen, hoftene, korsryggen og beina. «Jeg brukte «pølsa» dag og natt da jeg var gravid. Helt genial pute, spesielt mot slutten av svangerskapet», sier Anne.

Etter graviditeten kan puten brukes både som et lite nest til baby eller som ammepute. Du kan lese andre foreldres anmeldelse av puten HER.

Foto: Gry Traaen.

Når magen vokser, buksen ikke lenger lar seg lukke (og det ikke lenger funker å gå med knappen åpen), da er det på tide å kjøpe inn litt gravidklær. Anne Rimmen sin favoritt er gravid/amme-klær fra Boob. «Behagelige og praktiske klær som kan brukes fra du er gravid og til du er ferdig med ammingen. Brukte mange av kjolene og toppene både før og etter fødsel!», sier Anne. Boob mammaklær finner du HER.

Og sist, men ikke minst reisevognen fra Babyzen. En rask titt innom anmeldelsene av denne vognen på Babytesterne viser at dette også er deres favoritt når det kommer til reisetriller. Her har vognen fått full pott, nemlig 4,9 av 5 mulige stjerner! «Supertrillen slås sammen lett som en lek. Den er helt genial å ha med på tur, får plass i hattehylla på fly, og er super til og fra parken. Sønnen min på to elsker fortsatt «lillevogna» og vi bruker den mye!», sier Anne avslutningsvis.

Babyzen Yoyo kan kjøpes med liggedel (fra 0-6 måneder) eller med sittedel (fra 6 måneder). Om du ønsker å lese flere foreldre sin anmeldelse av denne reisetrillen så klikk deg inn HER.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar