Lurer du på noe? Kanskje finner du svaret her? Om ikke vil vi gjerne høre fra deg. 

Spørsmål & svar

Hva er Babytesterne?

Babytesterne er en hjemmeside med anmeldelser av babyutstyr. Målet vårt er å gjøre det enklere for foreldre å finne det beste babyutstyret for sine behov. Alle anmeldelser er skrevet av andre foreldre fra hele vårt langstrakte land.

Babytesterne skriver også tester for VG Familieklubben. Du finner noen av resultatene fra testene på bloggen vår og resten på VG Familieklubben sine sider.

Hvordan skriver jeg en anmeldelse?

Det er raskt og enkelt å skrive en anmeldese. Klikk på  «Skriv anmeldelse» i toppmenyen så er du i gang. Hver anmeldelse gir verdifull informasjon til andre foreldre så du er hjertelig velkommen til å skrive så mange du vil.

 

Må jeg registrere meg?

Ja, du må registrere deg når du skriver en anmeldelse. Dette er for å sikre at alle anmeldelser er skrevet av «ekte» personer. Det går fort å registrere seg og du velger selv hvilket navn eller brukernavn som skal synes på dine anmeldelser.

Hvordan blir jeg en Babytester?

Alle som registrerer seg blir en Babytester. Når profilen din er fylt ut kan du bli en Superbabytester. Dette skjer automatisk etter 10 anmeldelser. Som Superbabytester får du muligheten til å teste nylanseringer og tilgang til unike rabattkoder- du får selvfølgelig beholde produktet etter testen.

Hvorfor skal jeg skrive anmeldelser?

Husker du hvor forvirret du var når du skulle finne ut hva du trengte til babyen din første gang? Akkurat derfor er dine anmeldelser av stor verdi for nybakte foreldre som skal manøvrere seg i jungelen av babyutstyr. Og ikke minst for deg som skal bli mamma for andre og tredje gang og kanskje trenger noe nytt som løser andre utfordringer med den lille