Ekspertene har talt! Her er foreldrefavorittene.

Dette er det beste babyutstyret i følge de virkelige ekspertene, nemlig andre foreldre.

Et år har gått, 2019 er her, og det har kommet inn nesten 1000 anmeldelser på siden. Tusen takk fra oss i Babytesterne og fra alle nybakte foreldre, for alle anmeldelsene dere har skrevet. Det er virkelig gull vert å kunne lese hva dere liker, og ikke liker ved babyproduktene der ute. Det er dyrt å bli foreldre første gangen; det er så mye som skal kjøpes inn til den lille. Med anmeldelsene blir både letetiden kortere og valgene enklere for alle nybakte foreldre.

Vi har nå kåret foreldrenes favoritter i 2018. Produktet i hver kategori som har fått best rangering av ekspertene, nemlig foreldrene selv. I dette innlegget presenterer vi vinnerne i hver kategori og kriteriene vi har lagt til grunn.

Vinnerne er utnevnt etter følgende kriterier:

Både produktet og kategorien må være representert med et tilfredsstillende antall anmeldelser. For å vinne i en kategori må produktet ha minimum 10 anmeldelser og det må være et eller flere produkter i kategorien med minimum 5 anmeldelser. I tillegg må kategorien være representert med minimum 25 anmeldelser totalt. Om en kategori ikke er representert i oversikten under, er det fordi den ikke innfrir kriteriene gitt over.

Og vinnerne er:

Ammepute: Cozyfix

Ammeputen som  har fått best score av ekspertene, nemlig andre foreldre i 2018 er norske Cozyfix. «Vært hel avhengig siden fødsel. Ergonomisk helt fantastisk. Man får slappet av i skuldre og nakke. Barnet ligger veldig bra og trygt!».

Gratulerer til Cozyfix! Du kan lese om produktet og flere av anmeldelsene av ammeputen deres HER.

Vognpose: Easygrow Nature

Easygrow Nature er ikke bare best i testen vi har skrevet for VG Familieklubben, det er også foreldrenes favoritt. «Denne vognposen er helt super! En tykk og god vinterpose, jeg er ikke redd for at barnet min skal fryse når hun sover ute i den. Designet er nydelig og en pluss for meg er at det er brukt økologisk bomull i tillegg til dun fra matproduksjon. Vognposen koster litt, men da det følger med en forlengerdel kan barnet bruke den over flere år. Topp kvalitet, denne anbefaler jeg gjerne videre til venner og kjente!»

Gratulerer så mye til Easygrow! Du kan lese flere av anmeldelsene HER.

Babycall: Neonate BC6500D

Foreldres soleklare favoritt dette. «God rekkevidde, lite støy, bra batteri og mulighet for flere babyenheter gjør den perfekt. Den tar liten plass og er lett å putte oppi vognposen med barna. Å se tempen der barnet sover er supert. Da kan jeg lett se om det er for varmt eller kaldt i sovemiljøet.»

Gratulerer til Neonate! Du kan lese flere av anmeldelsene HER.

Kombi vogn: Bugaboo Buffalo

Klar vinner i vognkategorien, Bugaboo Buffalo. «God og lett å trille, fungerer fint i byen og kommer til overalt. God på vinterføre. Kurven under har stor kapasitet. Utrolig fint at den kan vendes begge veier, det har vi mye glede av. Sittedelen kan veldig lett justeres i 3 sitte/ligge posisjoner. Kalesjen kan gjøres lang og skjermer bra for sol og vind. Håndtaket kan justeres mye i høyden. Eneste vi skulle ønsker var at bag og sittedelen stod litt høyere så barnet kommer lengre opp fra bakken.»

Gratulerer til Bugaboo! Du kan lese flere av anmeldelsene av vognen HER.

Babystol: Stokke Tripp Trapp

En gammel traver dette med nye smarte løsninger så stolen vokser med barnet. Imponerende resultater fra en aktør som har vært i markedet med samme stolen så lenge. Hele 4,9 av 5 stjerner mulige! «Vi bare elsker denne. Et av våre beste kjøp. Da hun var baby brukte vi newborn setet på denne. Helt supert å få baby opp sammen med oss da vi spiste middag. Liten nysgjerrigper vi hadde. Ettersom hu ble større brukte vi bøyle og matbrettet, noen som var helt supert. Etterhvert vokste hun til og trengte heller ikke dette. Dette er virkelig en stol som vokser med barnet. Begge platene, både til rompa og til føttene kan justeres slik at barnet hele tiden sitter i riktig høyde i forhold til bordet og at barnet har føttene behagelig under seg. Vi har hatt vår i over 3 1/2 år og det er ikke en stramme på den. En god og slitesterk stol med mange muligheter.»

Gratulerer Stokke! Du kan lese flere anmeldelser av stolen HER.

Bæresele: Ergobaby Four Position 360

Er det en ting som er sikkert, så er det at det blir mye bæring når det kommer en liten skatt i hus, og da er det Ergobaby som anbefales av foreldrene i 2018. «Vi har hatt denne sælen fra begynnelsen med nyfødtinnlegg, men brukte mest bæresjal i begynnelsen. Etter hvert har vi brukt sælen mye, både i byen og på reise. Gutten sitter bra og sover godt og sælen sitter behagelig og støtter bra i ryggen. Da gutten var 5mnd skulle vi med busstransfer fra hotellet til flyplassen klokken 4 om morgenen. Jeg satt han, med pyjamas på, fortsatt sovende, direkte fra sengen inn i sælen og der fortsatt han å sove i nesten to timer gjennom venting på bussen, bussturen, venting på sjekk inn og selve sjekk inn. Han våknet med et smil og jeg hadde ikke noe vond i ryggen!»

Gratulerer Ergobaby! Du kan lese flere av anmeldelsene HER.

Vippestol BabyBjörn Balance Soft

Og sist men ikke minst, kongen av vippestoler er i følge dere foreldre BabyBjörn balance soft. «Denne vippestolen har perfekt gynging og barnet kan ganske tidlig begynne gynge/vippe seg selv. Har tre barn og alle har elsket å sitte i denne. Minste på 1 år og 5 mnd vil fortsatt bruke den. Anbefales på det sterkeste :)»

Gratulerer Babybjörn! Du kan lese flere anmeldelser av stolen HER.

 

Hva er Babytesterne?

Babytesterne.no er en etterlengtet hjemmeside med anmeldelser av babyutstyr. Anmeldelsene er skrevet av foreldre for foreldre. Det er enkelt og raskt å finne produktene som er best likt og annen relevant informasjon om produktene i kategorien. Babytesterne.no er den eneste dedikerte siden for anmeldelser av babyutstyr. Vårt mål er å gjøre det enklere for norske foreldre å ta gode valg når de skal kjøpe babyutstyr for første gang.

Besøk Babytesterne.no HER.

 

 

One thought on “Ekspertene har talt! Her er foreldrefavorittene.

Legg igjen en kommentar